0720 577 756 contact@exfin.ro

In cazul in care ca antreprenor te confrunti cu anumite situatii in care ( fie ca activitatea nu mai are aceeasi profitabilitate, fie ca trebuie sa pleci din tara, ca ai gasit un job care te face incopatibil cu functia de asociat sau administrator sau ca esti nevoit sa pleci din tara pentru o periooada) ceea mai buna solutie o reprezinta suspendarea  activitatii firmei pe care o aveti.

Suspendarea activitatii unei societatii este limitata in timp pe o perioada de la 3 luni de 3 ani dupa care asocaitul sau asociatii va trebui fie sa continue  suspendarea pe inca 3 ani sau sa ii reia activitaii firmei. Suspendarea activitatii fimei necesita formalitati la Registrul Comertului prin depunera actelor pentru suspendare activitate cat si la ANAF. In aceasta perioada, evidenta contabila se tine in mod normal  si se depun declaratiile (daca este cazul) sau se poate depune la ANAF documentatia necesara pentru regim derogatoriu si atunci nu mai trebuiesc depuse declaratiile fiscale la termenele prevazute de legea in vigoare, iar in perioada de suspendare firma nu are voie sa faca nicio tranzactie. Cei care isi doresc pot inchide contul la banca al societatii.

Bilanturile contabile, se depun in continuare, la 6 luni ( dupa caz ) si un an.In cazul in care societatea are salariati, se transmite in Registrul de Evidenta a Salariatilor incetarea contractelor de munca pe motivul suspendarii activitatii firmei.

Daca iti doresti sa scapi de statul la cozi sa faci mai multe drumuri pana la Registul Comertului si sa fi informat corect cu tot ce trebuie sa sti despre suspendarea activitatii unei firme si vrei ca in 3-4 zile firma sa fie suspendata, poti alege serviciile Expert Finance pentru 185 lei ( sunt incluse toate taxele- pentru inregistrea Registrul Comertului, Anaf si dupa caz Directia Economica)

 

Ne dorim un mediu de afaceri bine informat, puternic si prosper!

Pentru mai multe detalii ne puteeti contacta la 0720 57 77 56 sau la adresa de email contact@exfin.ro. Va  stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 9.00-18.00

www.exfin.ro

https://www.facebook.com/exfin.ro