0720 577 756 contact@exfin.ro

Am ales sa colaborez cu Expert Finance datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate, a promptitudinii personalului si a eficientei procesului de infiintare firme.Totodata, echipa Expert Finance, prin profesionalismul membrilor sai, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre legate de infiintarea firmei si a serviciilor de contabilitate.In concluzie, recomand Expert Finance, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa.

Simona Iordache

General Manager , Your Perfect Party

Trei cuvinte care caracterizeaza echipa Expert Finance :seriozitate,promtitudine,implicare!!!

Cristian Secareanu

Administrator, Imprim Total Service

In colaborarea cu Expert Finance totul este bine. sunt operativi , seriosi , competenti iar tarifele pe care le practica sunt cele corecte.

Dinu Lupusoru

Administrator, Zen Car Autoservice

De ce sa colaborezi cu Expert Finance: usor de gasit(on-line dar si fizic la adresa) si fac ce promit, lucruri destul de rare in ziua de azi.

Bumbacea Mihai

Administrator, Mibit Proexpert

Tinand cont de buna colaborare pe care am avut-o cu personalul de la firma Expert Finance, ma declar foarte multumita de serviciile de consultanta pentru infiintare firma, datorita promptitudinii si profesionalismului de care au dat dovada.Echipa de experti a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile mele.

Recomand compania Expert Finance pentru viitorii antreprenori.

Adina Dumitrescu

Administrator, Dataint Soft Technologies

 

De ce sa apelezi cu incredere la serviciile Expert Finance?  Nimic mai simplu ….

1.Respectarea angajamentului pe care si l-au luat: au facut ceea ce au promis in termenul stabilit.

2.Comunicarea excelenta pe care am avut-o cu reprezentantii  Expert Finance :nu a existat intrebare sau problema la care sa nu primesc un raspuns profesionist in cel mai scurt timp.

3.Pe langa furnizarea produsului (care s-a ridicat peste nivelul asteptarilor) mi-au dat si consultanta pentru alegerea celor mai potrivite solutii.

Recomand  cu incredere!

Corina Buldan

Administrator , Rasami Impex

Sunt foarte multumit de colaborarea cu echipa Expert Finance, deoarece inca de la inceput am primit informatii clare si indrumari cu referire la infiintarea firmei. Am fost incantat de serviciile oferite, cat si de costurile accesibile si de aceea am pastrat legatura pana in prezent, chiar am recomandat cunoscutilor sa apeleze la serviciile oferite de Expert Finance. 

Adrian Pirvu

Administrator, Adi' s Patisserie

Profesionalismul si promptitudinea sunt doua calitati definitorii ale Expert Finance, informatii si  servicii de buna  calitate.

Ana-Maria Bucur

General Manager, Pristeh Sys

Recomand cu incredere Expert Finance, foarte prompti, cunosc legea foarte bine, seriosi, au raspuns la orice intrebare,pe scurt isi fac treaba foarte bine!

Bogdan Mihai

Administrator, Casa Edan Concept

Colaboram bine de 3 ani bine cu Expert Finance, din 2014. Toate cerintele de colaborare cu un serviciu de contabilitate au fost, sunt cred ca vor fi respectate: costul prestatiei rezonabil, respectare termenelor de efectuare a lucrarilor , acces in timp util la informatiile solicitate.

Gheorghe Robu

Tehnical Manager, Gef Energy

O colaborare de success: prompta, flexibila, profesionista!

Andrei Dobrea

Administrator, Professional vent Systems

Primul pas facut de firma Gidopa  Eurocargo SRL a inceput cu  echipa Expert Finance si continuat cu aceasta. Recomand Expert Finance pentru a incepe o afacere!

Iulian Storie

General Manager, Gidopa Eurocargo

Imi exprim aprecierea fata de colaborarea firmei mele cu echipa Expert Finance. Am ales sa lucrez cu Expert Finance pentru infiintarea firmei si servicii de contabilitate. Totodata Expert Finance, prin profesionalismul angajatilor sai, a oferit intotdeauna intreg sprijinul in alegerea celor mai bune solutii pentru solicitarile mele punctuale legate de activitatea fiscala si financiara. Sper sa avem si in viitor o colaborare la fel de prompta, care este in beneficiul tuturor.

Valeriu Buzila

Administrator, Devsoftapp Services

Recomand cu incredere Expert Finance, sunt persoane foarte serioase, pe care poti sa te bazezi pentru absolut orice ai nevoie pentru societatea pe care o detii sau pe care doresti sa o infiintezi. Firma ofera servicii de calitate, promptitudine si mai ales rapiditate. Recomand colaborarea cu Expert Finance.

Laura Piele

Administrator, Zira Com

Lucram cu Expert Finance de la infiintarea firmei.
Au dat intotdeauna dovada de disponibilitate si competenta. Sunt bine informati, la curent cu cerintele la zi din domeniul financiar-contabil, inclusiv cu particularitatile domeniul in care activeaza firma noastra, exploatare forestiera.In plus, comunicam foarte bine cu echipa Expert Finance, este o colaborare placuta si eficienta.

Dorin Munteanu

Director General, Damasen Industrial

Promtitudine ,seriozitate ,sugestii constructive,profesionalism , totul la prețuri avantajoase.

Gabriel Oprea

General Manager, Enigma Autoserv Shop

Sincer, sunt foarte multumita de colaborarea pe care am avut-o  cu Expert Finance.

Este o echipa tanara de oameni dinamici si seriosi, profesionisti, amabili, gata oricand sa-ti sara in ajutor in rezolvarea problemelor pe care le ai legate de afacerile tale .

Recomand  cu incredere!

Corina Buldan

Administrator , Bordo Caffe Club

Vrei sa colaboram?