0720 577 756 contact@exfin.ro

Am ales sa colaborez cu Expert Finance datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate, a promptitudinii personalului si a eficientei procesului de infiintare firme.Totodata, echipa Expert Finance, prin profesionalismul membrilor sai, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre legate de infiintarea firmei si a serviciilor de contabilitate.In concluzie, recomand Expert Finance, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa.

Simona Iordache

General Manager , Your Perfect Party

Trei cuvinte care caracterizeaza echipa Expert Finance :seriozitate,promtitudine,implicare!!!

Cristian Secareanu

Administrator, Imprim Total Service

In colaborarea cu Expert Finance totul este bine. sunt operativi , seriosi , competenti iar tarifele pe care le practica sunt cele corecte.

Dinu Lupusoru

Administrator, Zen Car Autoservice

De ce sa colaborezi cu Expert Finance: usor de gasit(on-line dar si fizic la adresa) si fac ce promit, lucruri destul de rare in ziua de azi.

Bumbacea Mihai

Administrator, Mibit Proexpert

Suntem multumiti  pentru rapiditatea cu care ne-ati ajutat si de aceasta data!

Seriozitatea si promptitudinea sunt atuurile care va recomanda tuturor!

Bogdan Toma

Director de vanzari, Tocab Electric

Recomand cu drag si incredere intreaga echipa Expert Finance,  pentru ca asa cum o spune si numele, sunt cu adevarat experti in ceea ce fac.
Profesionalismul, promptitudinea, solutiile optime, informarea completa a  clientului in ceea ce doreste sa intreprinda sunt doar cateva din calitatile  pe care le puteti accesa alegand EXPERT Finance. O echipa de oameni frumosi, devotati, profesionisti si empatici.
Amina Burloiu

Administrator, Amina Prodesign

Tinand cont de buna colaborare pe care am avut-o cu personalul de la firma Expert Finance, ma declar foarte multumita de serviciile de consultanta pentru infiintare firma, datorita promptitudinii si profesionalismului de care au dat dovada.Echipa de experti a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile mele.

Recomand compania Expert Finance pentru viitorii antreprenori.

Adina Dumitrescu

Administrator, Dataint Soft Technologies

 

De ce sa apelezi cu incredere la serviciile Expert Finance?  Nimic mai simplu ….

1.Respectarea angajamentului pe care si l-au luat: au facut ceea ce au promis in termenul stabilit.

2.Comunicarea excelenta pe care am avut-o cu reprezentantii  Expert Finance :nu a existat intrebare sau problema la care sa nu primesc un raspuns profesionist in cel mai scurt timp.

3.Pe langa furnizarea produsului (care s-a ridicat peste nivelul asteptarilor) mi-au dat si consultanta pentru alegerea celor mai potrivite solutii.

Recomand  cu incredere!

Corina Buldan

Administrator , Rasami Impex

Sunt foarte multumit de colaborarea cu echipa Expert Finance, deoarece inca de la inceput am primit informatii clare si indrumari cu referire la infiintarea firmei. Am fost incantat de serviciile oferite, cat si de costurile accesibile si de aceea am pastrat legatura pana in prezent, chiar am recomandat cunoscutilor sa apeleze la serviciile oferite de Expert Finance. 

Adrian Pirvu

Administrator, Adi' s Patisserie

Personal sunt foarte multumita de colaborarea noastra. V-ati miscat repede si bine, nu a trebuit sa ma incurc eu in informatii sau acte. Imi explicati foarte clar legile si cum trebuie sa procedez, imi raspundeti la telefon de fiecare data cand sun (asta e foarte important pentru mine deoarece denota faptul ca va pasa de clientii vostri).

Cu mare drag o sa va recomand mai departe, sunteti foarte seriosi.

Claudia Dragusin

Administrator, RegalPet Prescom

Colaboram bine de 3 ani bine cu Expert Finance, din 2014. Toate cerintele de colaborare cu un serviciu de contabilitate au fost, sunt cred ca vor fi respectate: costul prestatiei rezonabil, respectare termenelor de efectuare a lucrarilor , acces in timp util la informatiile solicitate.

Gheorghe Robu

Tehnical Manager, Gef Energy

Recomand cu incredere Expert Finance, foarte prompti, cunosc legea foarte bine, seriosi, au raspuns la orice intrebare,pe scurt isi fac treaba foarte bine!

Bogdan Mihai

Administrator, Casa Edan Concept

Profesionalismul si promptitudinea sunt doua calitati definitorii ale Expert Finance, informatii si  servicii de buna  calitate.

Ana-Maria Bucur

General Manager, Pristeh Sys

Colaborarea mea cu Expert Finance a fost una fructuoasa, atat pentru Rudana Pharm cat si pentru Geo Farm Express, am reusit sa realizez ceea ce mi-am propus, in termen si in bugetul alocat pentru operatiunile dorite.

George Rusu

General Manager, Geo Farm Express

O colaborare de success: prompta, flexibila, profesionista!

Andrei Dobrea

Administrator, Professional vent Systems

Primul pas facut de firma Gidopa  Eurocargo SRL a inceput cu  echipa Expert Finance si continuat cu aceasta. Recomand Expert Finance pentru a incepe o afacere!

Iulian Storie

General Manager, Gidopa Eurocargo

Imi exprim aprecierea fata de colaborarea firmei mele cu echipa Expert Finance. Am ales sa lucrez cu Expert Finance pentru infiintarea firmei si servicii de contabilitate. Totodata Expert Finance, prin profesionalismul angajatilor sai, a oferit intotdeauna intreg sprijinul in alegerea celor mai bune solutii pentru solicitarile mele punctuale legate de activitatea fiscala si financiara. Sper sa avem si in viitor o colaborare la fel de prompta, care este in beneficiul tuturor.

Valeriu Buzila

Administrator, Devsoftapp Services

Recomand cu incredere Expert Finance, sunt persoane foarte serioase, pe care poti sa te bazezi pentru absolut orice ai nevoie pentru societatea pe care o detii sau pe care doresti sa o infiintezi. Firma ofera servicii de calitate, promptitudine si mai ales rapiditate. Recomand colaborarea cu Expert Finance.

Laura Piele

Administrator, Zira Com

Lucram cu Expert Finance de la infiintarea firmei.
Au dat intotdeauna dovada de disponibilitate si competenta. Sunt bine informati, la curent cu cerintele la zi din domeniul financiar-contabil, inclusiv cu particularitatile domeniul in care activeaza firma noastra, exploatare forestiera.In plus, comunicam foarte bine cu echipa Expert Finance, este o colaborare placuta si eficienta.

Dorin Munteanu

Director General, Damasen Industrial

Promtitudine ,seriozitate ,sugestii constructive,profesionalism , totul la prețuri avantajoase.

Gabriel Oprea

General Manager, Enigma Autoserv Shop

Am avut două dorințe : rapiditate și profesionalism. Ambele au fost îndeplinite de către echipa Expert Finance. Mulțumesc și recomand!

Sebastian Bălan

Administrator , Saryseb Show Success

Sincer, sunt foarte multumita de colaborarea pe care am avut-o  cu Expert Finance.

Este o echipa tanara de oameni dinamici si seriosi, profesionisti, amabili, gata oricand sa-ti sara in ajutor in rezolvarea problemelor pe care le ai legate de afacerile tale .

Recomand  cu incredere!

Corina Buldan

Administrator , Bordo Caffe Club

Vrei sa colaboram?