0720 577 756 contact@exfin.ro

Adaugare CAEN

Obiectul de activitate al unei societati comerciale reprezinta insasi activitatea economica desfasurata de catre comerciant in scopul obtinerii de profit.

Este obligatoriu ca la infiintarea oricarui tip de societate comerciala actul constitutiv al societatii sa prevada o asemenea clasificare a obiectelor de activitate.

Obiectul de activitate al firmei, inscris in actul constitutiv al societatii, desemneaza operaţiunile comerciale obisnuite pe care le desfasoara societatea. In cazul in care societatea face deja o obisnuinta din desfasurarea acestor activitati, va avea obligatia de a le include in obiectul sau de activitate. Completarea obiectului de activitate apare ca o nevoie imperativa atunci cand asociatii decid desfasurarea unui tip de activitate, care nu este mentionata in actul constitutiv al societatii.

In cazul in care doriti sa desfasurati un alt tip de activitate economica decat cea pentru care ati optat la inceput, acest lucru se realizeaza printr-o extindere a obiectului de activitate existent.

Documente necesare adaugare activitate CAEN in statut SRL:

– certificatul de inregistrare in original;

– actul constituitiv al societatii la zi.

Tarif – 149 lei