0720 577 756 contact@exfin.ro

Activare CAEN

In situatia in care firma a fost constituita iar in declaratiile pe propria raspundere nu s-a activat niciun cod CAEN (la sediu social al firmei/punctul de lucru/terte persoane) in vederea autorizarii fnctionarii firmei intr-un anumit domeniu/domenii de activitate, va fi necesara efectuarea operatiunii de activare cod CAEN.

Operatiunea de activare a unuia sau mai multor coduri din clasa CAEN consta in depunerea documentelor necesare si completarea cererilor, declaratiilor si a vectorului fiscal, dupa caz.

1. Primul pas ce trebuie urmat este consultarea listei de coduri CAEN rev. 2 pentru a regasi codul/codurile specifice domeniului de activitate ce urmeaza a fi activat.

2. Va trebui facuta mentiunea unde se vor activa aceste coduri: la sediul social al societatii/la punctul sau punctele de lucru/la terte persoane etc.;

3. Se vor completa cererile, declaratiile si vectorul fiscal, dupa caz, pentru Registrul Comertului.

Cand toate aceste documente sunt finalizate, se va inregistra dosarul la Registrul Comertului, urmand ca in 3-5 zile lucratoare documentele firmei sa fie eliberate.

 

ACTE NECESARE:

Pentru a demara procedura de constituire a dosarului pentru Registrul Comertului in vederea activarii codului/codurilor CAEN sunt necesare urmatoarele documente:

-C.I asociat/asociati;

-Act constitutiv;

– Lista codurilor CAEN ce urmeaza a fi activate.

Tarif 99 lei